Az emberi szem, a szemlencse működése 7-8.pdf
Zárvatermő fák vizsgálata 7-8.pdf
Savak_és_lúgok_8_MK.pdf
Veszélyességi jelek, háztartási tisztítószerek sav-bázis tulajdonságai
Termokémia_8_MK.pdf
Nátrium és víz reakciója, oldódás energiaváltozásai, karamell készítése, energia diagrammok
Felszíni vízek vizsgálata II jav..pdf
2 óra Kalorimetriás mérés 10 szts MAK.pdf
Fényviszaverődés, fénytörés új közeg határán_KER_MAK.pdf
Mágneses_hatás10_MAK_KER.pdf
A szem és a látás 7-8 szts TAK.pdf
Észterek_10_HIL.pdf
Etil-acetát előállítása és tulajdonságainak vizsgálata, zsírok és olajok vizsgálata
Illattok_12_mf_DÓK_MAK.pdf
40EK Klórgáz előállítása és tulajdonságainak vizsgálata
Zsebtelep jellemzőinek meghatározása
Periodikusan_változó_tulajdonságok_a_Periódusos_Rendszer_logikája_7_NS.pdf
Az elektronszerkezet és a tulajdonságok összehasonlítása a nátrium és kálium példáján.
Származási_kapcsolat_a_kémiai_elemek_és_vegyületeik_között_8_NS.pdf
A kalcium és vegyületeinek átalakulásai
Oldatok_oldhatóság_7_NS.pdf
Az oldódás folyamatának megfigyelése, adott összetételű oldat készítése. Oldatok alkotóelemeinek szétválasztása.
Helyettesítés_cserebomlás_8_MK.pdf
Fémek kémiai tulajdonságai, csapadékképződéssel járó kémiai átalakulások vizsgálata
Monoszacharidok_10_HIL.pdf
A szőlőcukor funkciós csoportjainak kimutatása, tulajdonságainak vizsgálata.
Őslényvadászat a Lévayban jav.pdf
A növényi szövetek csoportosítása 9-10.pdf
A rezgésidő meghatározása (11)_PÁN_MAK.pdf
Elemi_gázok_előállítása_9_mf_DOK_MAK.pdf
Hidrogén, oxigén és klórgáz előállítása.
Oxigén_7_mf_DOK_MAK.pdf
Oxigén gáz előállítása, gyűjtése, tulajdonságainak vizsgálata
Kémiai_átalakulások_9_mf_DOK_MAK.pdf
Réz és kalcium, valamint vegyületeik tulajdonságainak vizsgálata
Titrálási_alapok_9_mf_DOK_MAK.pdf
Térfogatmérés gyakorlása, titrálás gyakorlati lépéseinek megismerése: törzsoldat készítés, mérőoldat készítés.
Érzékszerveink 2. 11-12.pdf
Lebontó folyamatok 11-12.pdf
Kísérletek_savakkal_és_lúgokkal_8_NS.pdf
Különleges randevú, hígítás, töményítés,
Karbonsavak_10_HIL.pdf
Szerves savak kémhatásának, savas tulajdonságainak vizsgálata, általános és egyedi tulajdonságok
Fehérjék_ 10_HIL.pdf
Tojásfehérje és tej tulajdonságai, biuret próba, xantoprotein reakció, fehérjék denaturációja
Acetilén_10_HIL.pdf
acetilén előállítása, tulajdonságainak vizsgálata, kölcsönhatása brómos vízzel
Aldehidek_ketonok_10_HIL.pdf
Aldehidek, ketonok előállítása, égésük, ezüsttükör reakció, az aceton, mint oldószer
Közömbösítés_8_MK.pdf
Savas és lúgos kémhatású oldatok kölcsönhatásának vizsgálata
Energiahordozók_8_MK.pdf
Földgáz, kőolaj, fa égésének vizsgálata, az égést kísérő változások megfigyelése.
Hőtermelő_és_hőelnyelő_folyamatok_7_VEL.pdf
Oldódás energia változásai, párolgás energiaváltozása, égés
A hőmérséklet és mérése-10_VEL_MAK.pdf
Az alkoholos hőmérők tanulmányozása,
Hőmérséklet mérések, melegedési- hűlési görbék,
Mérés termoelemmel
Kérdések és feladatok/visszatekintés
Telített_szénhidrogének_10_HIL.pdf
Molekulamodellezés, izoméria fogalmának begyakorlása molekulamodellezéssel
Folyó-tenger 9-10.pdf
Ételed az életed 2. 11-12.pdf
Nyitvatermők vizsgálata, csoportosítása 9-10
A levegő felmelegedése L.pdf
Hőcsere-kaloriméter vízértékének meghatározása-10_VEL_MAK.pdf
Hőmérsékletmérési gyakorlatok-10_VEL_MAK.pdf
Hőerőgép(körfolyamatok)-10_VEL_MAK.pdf
Hőtágulás és Boyle-Mariotte törvény-10_VEL_MAK.pdf
Hőmérsékletmérési gyakorlatok-7_VEL_MAK.pdf
Hőmérsékleti egyensúly-7_VEL_MAK.pdf
Csúszási súrlódás7_MAK_KER.pdf
Váltóáramú ellenállások (11)_PÁN_MAK.pdf
A gyűjtőlencse_KER_MAK.pdf
Párhuzamos fénysugarak törése domború lencsén, fókusztávolság meghatározása méréssel
Kérdések, feladatok
A felépítő folyamatok vizsgálata 11-12.pdf
A fénymikroszkóp felépítése és működése 1. 9-10.pdf
A fénymikroszkóp felépítése és működés2. 9-10.pdf
A növényi sejtek vízfelvétele 9-10.pdf
Állatismeret7-8.pdf
A gyökér 9-10.pdf
Anyagszállítás a növényekben 9-10.pdf
A lomblevél felépítése és működése 9-10.pdf
Állatismeret9-10.pdf
Az örökítőanyag 11-12.pdf
Egyszikűek és kétszikűek 7-8.pdf
Enzimek 11-12.pdf
Harasztok vizsgálata 9-10.pdf
Egysejtű eukarióták 9-10.pdf
Halak 9-10.pdf
Mozgás az élővilágban 7-8.pdf
Ne füstölögjünk 7-8.pdf
Növényismeret7-8.pdf
Mit lélegzünk 11-12.pdf
Növényismeret9-10.pdf
Sejtmagvas egysejtűek7-8.pdf
Üvegházhatás 9-10.pdf
Szénhidrátok a mindennapokban 11-12
Vízszennyezés 9-10.pdf
Víz nélkül nincs élet 11-12.pdf
Váltóáramú ellenállások 11 szts MAK.pdf
Domborzatábrázolás jav.pdf
A fekete arany nyomában L.pdf
7 Ionvadászat 11 szts DÓK.pdf
Ökológiai vizsgálatok2. 11-12pdf
Mag és termés 7-8.pdf
Egyenletes körmozgás vizsgálata_KER_MAK.pdf
Fénytörés_visszaverődés_8_KER_MAK.pdf
Homorú tükör képalkotása_KER_MAK.pdf
Lendület megmaradás párkölcsönhatás esetén_KER_MAK.pdf
Rúgó erőtörvénye_KER_MAK.pdf
Tükrök_KER_MAK.pdf
Domború és homorú tükör képalkotásának vizsgálata
Homorú tükör fókusztávolságának meghatározása a leképezési törvény segítségével
Kérdések és feladatok
A kis meteorológus jav.pdf
A talaj fizikai és kémiai jellemzői jav.pdf
Állóvizeink jav.pdf
Az Északi-középhegység erőforrásai jav.pdf
Arkhimédész7_MAK_KER.pdf
Csúszási súrlódás 9_MAK_KER.pdf
Áramlás9_MAK_KER.pdf
Eredő_ellenállás_8_MAK_KER.pdf
Eredő_ellenállás_10_MAK_KER.pdf
Félvezető12_MAK_KER.pdf
Hang7_MAK_KER.pdf
Felületi feszültség9_MAK_KER.pdf
Folyadékok nyomása_MAK_KER.pdf
Hidrosztatika9_MAK_KER.pdf
Alapozó_mérés9_MAK_KER.pdf
Egyenáram12_MAK_KER.pdf
Közlekedő edény_kapilláris7_MAK_KER.pdf
Hajítások9_MAK_KER.pdf
Lorentz-erő10_MAK_KER.pdf
Ohm_10_MAK_KER.pdf
Nyugalmi_indukció11_MAK_KER.pdf
Ohm_8_MAK_KER.pdf
Optika12_MAK_KER.pdf
Sugárzások12_MAK_KER.pdf
Szilárd testek nyomása7_MAK_KER.pdf
Mozgási_indukció11_MAK_KER.pdf
Tapadási súrlódás 9_MAK_KER.pdf
Tömeg7_MAK_KER.pdf
Vegyi_hatás10_MAK_KER.pdf
Felszíni vízek vizsgálata jav.pdf
Hangsebesség mérése (11)_PÁN_MAK.pdf
Hullámterjedés egy dimenzióban (11)_PÁN_MAK.pdf
Fonálinga (11)_PÁN_MAK.pdf
Elektromágneses hullámok (2) (11)_PÁN_MAK.pdf
Transzformátor (8)_PÁN_MAK.pdf
Transzformátor (11)_PÁN_MAK.pdf
Elektromágneses hullámok (1) (11)_PÁN_MAK.pdf
közegellenállás vizsgálata.docx
Növényi sejtek 7-8.pdf
Fülelj és érints! 7-8.pdf
Csapjuk be a szemünket! 7-8.pdf
Emésztés 11-12.pdf
Az emberi bőr 11-12.pdf
Baktériumok 9-10.pdf
Érzékszervek vizsgálata 1. 11-12.pdf
Hideg-meleg a földrajzban komplex téma jav.pdf
Kalóztérkép, portolán.pdf
Kavicstól a drágakőig jav.pdf
Meteorológiai vizsgálatok jav.pdf
Tájékozódás terepen jav.pdf
Kőzetek vizsgálata jav.pdf
Növények anyagszállítása 7-8.pdf
a vér és a keringés 7-8.pdf
A keringés motorja 7-8.pdf
A tojás 9-10.pdf
Ételed az életed 1. 11-12.pdf
A vér 11-12.pdf
Állatok anyagszállítása 9-10.pdf
Véres dolgok 11-12.pdf
Hullámok találkozása, állóhullámok (11)_PÁN_MAK.pdf
Az ember légzése 11-12.pdf
Az állatok légzése 9-10.pdf
Háztartási balesetek 11-12.pdf
Eszméletlenség 11-12.pdf
Az ember mozgása 7-8.pdf
Gombák 7-8.pdf
Mozgás 11-12.pdf
Szájbarágós 7-8.pdf
Hogyan lélegzünk 7-8.pdf
Nyitvatermők 7-8.pdf
Állati-emberi szövetek 9-10.pdf
Energiaforrások jav.pdf
Csapadékképződés L.pdf
A nagyvárosi levegő L.pdf
2 óra Az ember keringési rendszere 11-12 szts TAK.pdf
A légnyomás és a szél.pdf
A forró övezeti földrajzi II..pdf
A tengervíz jellemzői .pdf
A hideg övezeti földrajz.pdf
Atlanti-Európa természeti földrajza.pdf
A Föld belső szerkezete.pdf
Belső erők munkájának következménye .pdf
Belső erők .pdf
Függőleges övezetesség .pdf
Forró övezet I..pdf
Kőzettani vizsgálatok.pdf
Magyaro tájai kőzetei..pdf
Nemzeti Parkok_7-8.pdf
10 Kémia a környezetünkben 12 szts DÓK.pdf
talpalatnyi föld L.pdf
szerkezeti mozgások L.pdf
Talajtani vizsgálatok L.pdf
Utazás Amerikában L.pdf
Termótalaj pusztulása L.pdf
Zajszennyezés L.pdf
vulkanizmus L.pdf
GPS .pdf
Optikai lencsék_KER_MAK.pdf
Domború és homorú lencse képalkotásának vizsgálata
Domború lencse fókusztávolságának meghatározása a leképezési törvény segítségével
A témához kapcsolódó kérdések, feladatok
Síktükör és domború tükör képalkotása_KER_MAK.pdf
Síktükör képalkotása
Domború tükör képalkotásának vizsgálata
Kérdések és feladatok
Hideg-meleg 7-8.pdf
Fehérjék 11-12.pdf
Biogén elemek 11-12.pdf
Vízvizsgálat 11-12.pdf
Hazánk felszíni vizei 7-8.pdf
Szénhidrátok_8.pdf
Széntartalom kimutatása, "kígyó" készítés, keményítő kimutatása
Sarkvidékek földrajza .pdf
Tájékozódás.pdf
Lipidek 11-12.pdf
Ökológiai vizsgálatok1. 11-12pdf
Nemzeti_Parkok_11-12.pdf
Kromatográfia 9-10.pdf
Hazánk mészkőhegységei 7-8.pdf
Merev test egyensúlyának feltétele_KER_MAK.pdf
Kétoldalú emelőn hozz létre egyensúlyt és igazold az egyensúly feltételét!
Az álló- és mozgó csiga működésének vizsgálata
Kérdések és feladatok
Teljes visszaverődés és fénytörő eszközök_KER_MAK.pdf
A teljes visszaverődés megfigyelése
Hasznos tudnivalók, érdekességek
Fénytörés plánparalel lemezen
Fénytörés prizmán
Kérdések és feladatok
Szilárd anyagok és folyadékok hőtágulása-7_VEL_MAK.pdf
A hőtágulás bemutatása S'Gravesande-eszközzel
A szilárd testek anyagtól, és hőmérséklettől függő megnyúlásának bemutatása
A folyadékok hőtágulásának vizsgálata
Folyadékok sűrűségének változása hőmérséklet-változás hatására
Gázok hőtágulásának vizsgálata
Kérdések és feladatok
A hőmérsékleti skálák, hőmérő kalibrálás-7_VEL_MAK.pdf
Hőmérő kalibrálás
Mérés a hitelesített hőmérővel
Kérdések és feladatok/visszatekintés
A hőmérsékleti skálák és gázhőmérő készítés-10_VEL_MAK.pdf
Gázhőmérő készítése
Kérdések és feladatok/visszatekintés
Élelmiszerek energiatartalma-7_VEL_MAK.pdf
Egy szem mogyoró elégetésével adott mennyiségű víz felmelegítése az energiatartalom jellemzésére,
Az élelmiszerek csomagolásáról az élelmiszerek energiatartalmának leolvasása és táblázatba rögzítése
A hőmérséklet és mérése, hőmérőtípusok bemutatása-7_VEL_MAK.pdf
A hőérzet vizsgálata,
Az alkoholos hőmérők tanulmányozása és a levegő, acsapvíz hőmérsékletének meghatározása,
Mérés hőmérséklet szenzorral, adatrögzítővel,
Hőmérséklet-idő adatok felvétele, melegedési görbe, hűlési görbe készítés, táblázatkészítés, majd abból grafikon készítése és elemzése
Fajhő mérés -10_VEL_MAK.pdf
A cink a réz és a vas fajhőjének meghatározása
A vas fajhőjének mérése a melegedési görbe alapján, mérés szenzorral, kaloriméterrel
A halmazállapot változások-7_VEL_MAK.pdf
Párolgás tanulmányozása
A jód szublimációjának tanulmányozása
A szalol olvadásának és a fagyásának tanulmányozása
A víz felforralása papírpohárban
Kérdések és feladatok
Gay-Lussac törvényei-10_VEL_MAK.pdf
A gáz hőtágulása állandó nyomáson,
A gáz nyomásának változása állandó térfogaton
Kérdések és feladatok
6 Keverékek szétválasztása 7 szts DÓK.pdf
Hőátadási módszerek-7_VEL_MAK.pdf
Megvizsgáljuk a fémpálca és az üvegbot hővezetését
Különböző anyagú fémek hővezetésének összehasonlítása
Hőlégballon készítés
A léghajózás
A szabálytalan és a szabályos hőáramlás(konvekció) tanulmányozása
Alumíniumpor mozgása benzinben
A Nap belső hőjének a felszínre jutásának modellezése
A szórólencse_KER_MAK.pdf
Párhuzamos fénysugarak törése homorú lencsén, fókusztávolság meghatározása méréssel
Homorú lencse képalkotásának vizsgálata különböző tárgytávolságok esetén
A lencsék gyakorlati alkalmazása
Kérdések, feladatok
Egyenes vonalú egyenletes változó mozgás vizsgálata_9_KER_MAK.pdf
A lejtőn legördülő golyó mozgásának vizsgálata
Vizsgáljuk a golyó mozgását a lejtő különböző hajlásszögeinél
Kérdések és feladatok
Egyenes vonalú egyenletes mozgás vizsgálata_9_KER_MAK.pdf
Buborék mozgásának vizsgálata Mikola-csőben
A mozgó buborék mozgásának vizsgálata a cső külöböző hajlásszögeinél
Hasznos tudnivalók, érdekességek
Kérdések és feladatok
Fertőtlenítőszerek_8_MK.pdf
Háztartási tisztítószerek sav-bázis és redoxi tulajdonságainak vizsgálata. Fehérítő és fertőtlenítő hatású vegyületek.
Mosószer_szappan_8_MK.pdf
Mosószerek kémhatása, habzóképessége, tisztítóhatása.
Szappanfőzés.
Gombák vizsgálata 9-10.pdf
Mohák vizsgálata 9-10.pdf
Mohák és harasztok vizsgálata 7-8.pdf
Talajbiológia 11-12.pdf
Csírázás vizsgálata 9-10.pdf
Egészséges életmód 11-12.pdf
Kiválasztás 11-12.pdf
Veszélyben az egészség! 11-12.pdf
Színek az élővilágban 7-8.pdf
Anyagmennyiség_7_VEL.pdf
Egyszerű anyagok és vegyületek mólnyi mennyiségének bemutatása, lemérése
víz a levegőben L.pdf
Papír_8_MK.pdf
Különböző típusú papírok tulajdonságainak vizsgálata, papírgyártás folyamatainak megismerése, papír újrahasznosítás
Műanyagok_8_VEL.pdf
Műanyagok tapintásának, sűrűségének, égésének vizsgálata; felhasználásuk
Szippants és érezz! 7-8.pdf
Mikroszkóp alatt a növény9-10.pdf
Ekvipotenciál_vezetőképesség12_MAK_KER.pdf
A_leggyakoribb_iskolai_laboratóriumi_melegítő_eszközök_7_VEL.pdf
Melegítő eszközök kezelése, a láng szerkezetének, tulajdonságainak vizsgálata,
Anyagmegmaradás_7_VEL.pdf
Tömegmegmaradás törvényének vizsgálata égéskor, cserebomlási folyamatokban és gázfejlődéssel járó reakciókban.
Az_anyagok_halmazállapotai_és_halmazállapotváltozások_7_VEL.pdf
Oldószerek párolgása, fagyás, olvadás
Ionok_képződése_7_VEL.pdf
Nátrium és klór reakciója, kristályrácsmodellek vizsgálata
Keverékek_szétválasztása_7_VEL.pdf
Vizes oldatok, keverékek készítése sóval, növényi olajjal, benzinnel homokkal, az elkészített keverékek szétválasztása komponenseire. Szűrés, desztillálás, dekantálás
Részecskeszemlélet_diffúzió_7_VEL.pdf
Illatok érzékelése, diffúzió megfigyelése színes anyagok oldásakor, teakészítés, részecskék különböző méretének szemléltetése térfogi kontrakció vizsgálatával
Vizek_vizsgálata_8.pdf
Oldatkészítés, vízvizsgálat Aquanal-ökoteszttel, oldatkészítéssel járó hőmérséklet-változás megfigyelése
Térfogatmérés_7_MK.pdf
Térfogatmérő eszközök használata, folyadékok és szilárd anyagok térfogatának mérése.
Amerika természetföldrajza.pdf
A fény_interferenciája_elhajlás_11_MAK_KER.pdf
Sűrűség7_MAK_KER.pdf
Kondenzátorok_10_ÁBR_MAK.docx
A hideg övezeti földrajzi-környezeti kapcsolatok feltárása 9-10 szts MCS.pdf
Folyadékok_9_mf_DOK_MAK.pdf
folyadékok keveredése, sűrűség meghatározása, felületi feszültség és kapilláris jelenség megfigyelése
Kémiai_egyensúly_9_mf_DOK_MAK.pdf
Gáz és folyadék egyensúly vizsgálatok a szódavíz példáján, komplex-képződéssel járó egyensúlyi folyamatok a kobalt komplexeinek példáján
Hogyan lélegzünk 7-8 szts TAK.pdf
Varázslatos érzékszerveink 7-8 szts TAK.pdf
2óra Mag vagy termés 9-10 szts TAK.pdf
2óra Mikroszkóp alatt a növény 9-10 szts TAK.pdf
Gombák országa 9-10 szts TAK.pdf
Ökológiai vizsgálatok 2. 9-10 szts TAK.pdf
Fehérjék_8.pdf
Nitrogén kimutatása a fehérjékben, tej tulajdonságainak vizsgálata
Ízeltlábúak 9-10.pdf
Olvadáshő meghatározás-10_VEL_MAK.pdf
Dinamika12_MAK_KER.pdf
Szabadesés 9_MAK_KER.pdf
Kavicstól a drágakőig - Ásvány és kőzettani vizsgálatok 9-10 szts MCS.pdf
Redoxititrálás_9_mf_DOK_MAK.pdf
Redoxititrálás: vas(II)-ionok permanganatometriás meghatározása.
Gyűrűsférgek és ízeltlábúak 7-8 szts TAK.pdf
Növényi sejtek 7-8 szts TAK.pdf
A lomblevél 9-10 szts TAK.pdf
Mikroszkópi technikák 3. 9-10 szts TAK.pdf
Növényi sejtek vízfelvétele 9-10 szts TAK.pdf
2 óra A víz és a biogén elemek 11-12 szts TAK.pdf
2 óra Felépítő és lebontó folyamatok 11-12 szts TAK.pdf
Az ember légzése 11-12 szts TAK.pdf
Gyakorlati érettségi kísérletekkel 11-12 szts TAK.pdf
Kültakarónk 11-12 szts TAK.pdf
Alapmérések 7 szts MAK.pdf
Egyenletes mozgás 7 szts MAK.pdf
Súrlódás 7 szts MAK.pdf
Gömbtükrök 8 szts MAK.pdf
Fogyasztók kapcsolása 8 szts MAK.pdf
Ohm törvénye 8 szts MAK.pdf
Egyenletesen változó mozgás 9 szts MAK.pdf
Felületi feszültség 9 szts MAK.pdf
Szabadesés 9 szts MAK.pdf
A testek elektromos állapota 10 szts MAK.pdf
Ohm törvénye, a vezetékek ellenállása 10 szts MAK.pdf
Hullámok terjedési sebessége 11 szts MAK.pdf
Fénytörés 11 szts MAK.pdf
Transzformátor 11 szts MAK.pdf
2 óra Dinamika 12 szts MAK.pdf
Fényelhajlás 12 szts MAK.pdf
A Föld belső szerkezete 7-8 szts MCS.pdf
Dupla óra Kóstolj bele a földrajzba 7-8 szts MCS.pdf
Függőleges földrajzi övezetesség 7-8 szts MCS.pdf
Tápcsatornánk 7-8.pdf
Egyenes vonalú egyenletes mozgás vizsgálata_7_KER_MAK.pdf
Az elektromágnes_8_ÁBR_MAK.docx
Távolság_terület_térfogat7_MAK_KER.pdf
A keringés motorja 7-8 szts TAK.pdf
Vízszintes hajítás 9 szts MAK.pdf
Alapozó mérés 9 szts MAK.pdf
Transzformátor 8 szts MAK.pdf
Virágos növények 7-8 szts TAK.pdf
A csírázás vizsgálata 9-10 szts TAK.pdf
Lencsék 8 szts MAK.pdf
Elektromágneses indukció 8 szts MAK.pdf
Fogyasztók kapcsolása 10 szts MAK.pdf
A rezgésidő meghatározása 11 szts MAK.pdf
Gömbtükrök 11 szts MAK.pdf
Nyugalmi indukció 11 szts MAK.pdf
A testek elektromos állapota 8 szts MAK.pdf
2 óra Optika 12 szts MAK.pdf
Sugárzások 12 szts MAK.pdf
Belső erők munkája 7-8 szts MCS.pdf
Gerinctelen állatok 9-10 szts TAK.pdf
Nyitvatermők 9-10 szts TAK.pdf
Mikroszkópi technikák 1. 9-10 szts TAK.pdf
A vérfolt titkai 11-12 szts TAK.pdf
Ételed az életed 11-12 szts TAK.pdf
Kiválasztás 11-12 szts TAK.pdf
Mozgás 11-12 szts TAK.pdf
Halmazállapot változás 7 szts MAK.pdf
Arkhimédész törvénye 7 szts MAK.pdf
Hőmérsékleti egyensúly 7 szts MAK.pdf
Atlanti-Európa természeti földrajza 7-8 szts MCS.pdf
Gyűrődés, vetődés, vulkanizmus 7-8 szts MCS.pdf
Őslényvadászat 7-8 szts MCS.pdf
Hazánk felszíni vízei 7-8 szts MCS.pdf
Hazánk mészkőhegységei 7-8 szts MCS.pdf
Magyarország kőzetei és tájai 7-8 szts MCS.pdf
Kőzettani vizsgálatok 7-8 szts MCS.pdf
Hazánk nemzeti parkjai 7-8 szts MCS.pdf
Sarkvidékek földrajza 7-8 szts MCS.pdf
Laboratóriumi_eszközök_7_mf_DOK_MAK.pdf
Közegellenállás vizsgálata
A vér és keringés 7-8 szts TAK.pdf
Ionvadászat_11_mf_DOK_MAK.pdf
Emelt szintű érettségi kísérletek elvégzése, anyagok azonosítása tulajdonságok alapján.
Kémia_a_környezetünkben_12_mf_DÓK_MAK.pdf
Vízkőoldás, szappanfőzés, háztartási tisztítószerek használata
Kén_és_foszfor_12_mf_DÓK_MAK.pdf
Kén és foszfor melegítése, égetése, kén és cink eakciója
O_tartalmú_sav-bázis_12_mf_DÓK_MAK.pdf
Szerves oxigéntartalmú vegyületek (etanol, fenol, dietil-éter, hangyasav, ecetsav) savas tulajdonságainak vizsgálata, beazonosításuk savas viselkedésük alapján.
Sav-bázis_11_mf_DOK_MAK.pdf
Vegyületek azonosítása sav-bázistulajdonságaik alapján, hidrolízis
Szénhidrátok_kvalitatív meghatározása_12_mf_DÓK_MAK.pdf
Glükóz, keményítő és más szénhidrátok azonosítása.
Szénhidrogének_fizikai_tulajdonságai_12_mf_DÓK_MAK.pdf
Etén, etin előállítása, tulajdonságaik vizsgálata. Izoméria. Nyílt láncú és gyűrűs szénhidrogének tulajdonságainak összehasonlítása.
Szerves_analitika_12_mf_DÓK_MAK.pdf
Emelt szintű kísérletek, szerves analitika: oxigéntartalmú vegyületek azonosítása jellemző tulajdonságaik alapján
Szerves_redoxi_12_mf_DÓK_MAK.pdf
Első és másodrendű alkoholok, aldehidek és ketonok oxidációja, hangyasav redoxi tulajdonságai.
Termokémai_9_mf_DOK_MAK.pdf
Színek_a_kémiában_12_mf_DÓK_MAK.pdf
Fizikai és kémiai változásokat kísérő színváltozások, színes anyagok, vegyületek
Mag vagy termés 9-10.pdf
Alkoholok és éterek
Tömegmérés_7_MK.pdf
Mérleg típusok megismerése, szilárd anyagok, tárgyak, folyadékok tömegének mérése
Egyenes vonalú egyenletesen változó mozgás vizsgálata_7 _KER_MAK.pdf
Áramforrások_mindennapi_anyagokból_8_ÁBR_MAK.docx
Elektromos_alapjelenségek_8_ÁBR_MAK.docx
Mágneses_alapjelenségek_8_ÁBR_ MAK.docx
Elektromos_alapjelenségek_10_ÁBR_MAK.docx
Töltés_eloszlása_fémes_vezetőn_10_ÁBR_MAK.docx
Egyszerű gépek_KER_MAK.pdf
Ismerkedjünk a fénymikroszkóppal 7-8 szts TAK.pdf
A biológiai kutatás módszerei 9-10 szts TAK.pdf
Állati szövetek 9-10 szts TAK.pdf
Fekete kontinens-színes természeti adottságok-Afrika.pdf
Elektrolízis_11_mf_DÓK_MAK.pdf
2 óra Gyakorlati érettségi élettani vizsgálatokkal 11-12 szts TAK.pdf
2 óra Érzékszerveink vizsgálata 11-12 szts TAK.pdf
Fehérjék 11-12 szts TAK.pdf
Szénhidrátok a mindennapjainkban 11-12 szts TAK.pdf
Gyakorlati érettségi mikroszkóppal 11-12 szts TAK.pdf
Hang 7 szts MAK.pdf
Folyadékok nyomása 7 szts MAK.pdf
Kémiai hatás, galvánelemek 8 szts MAK.pdf
Fényvisszaverődés, fénytörés 8 szts MAK.pdf
Mágneses alapjelenségek, elektromágnes 8 szts MAK.pdf
2 óra Merev test egyensúlya 9 szts MAK.pdf
A rugó erőtörvénye 9 szts MAK.pdf
Lendületmegmaradás 9 szts MAK.pdf
2 óra Egyenáram 10 szts MAK.pdf
Lorentz-erő 10 szts MAK.pdf
Fonálinga 11 szts MAK.pdf
Elektromágneses hullámok 11 szts MAK.pdf
Mozgási indukció 11 szts MAK.pdf
2 óra Félvezető eszközök 12 szts MAK.pdf
A forró övezet I. 7 -8 szts MCS.pdf
Amerika természetföldrajza 7-8 szts MCS.pdf
Dupla óra Saxa loquuntur - Kőzetek vizsgálata 11-12 szts MCS.pdf
Dupla óra Miről árulkodnak a térkép színei 11-12 szts MCS.pdf
Dupla óra Meteorológiai vizsgálatok 11-12 szts MCS.pdf
Dupla óra A talaj fizikai és kémiai vizsgálata 11-12 szts MCS.pdf
Dupla óra Hogyan tájékozódtunk volna régen szárazföldön és vízen 11-12 szts MCS.pdf
Dupla óra Energiaforrások 11-12 szts MCS.pdf
Dupla óra Felszíni vizek vizsgálata II. 11-12 szts MCS.pdf
Dupla óra Felszíni vizek vizsgálata I. 11-12 szts MCS.pdf
Dupla óra A kis meteorológus - meteorológiai jelentés, időjárási térkép 11-12 szts MCS.pdf
Vulkanizmus 9-10 szts MCS.pdf
2 Laboratóriumi melegítő eszközök 7 szts DÓK.pdf
3 Anyagok és tulajdonságok 7 szts DÓK.pdf
9 Kovalens kötés 7 szts DÓK.pdf
8 Hőtermelő és hőelnyelő folyamatok 7 szts DÓK.pdf
10 Ionok képződése 7 szts DÓK.pdf
Talpalatnyi föld 7-8 szts MCS.pdf
Utazás Amerikában 7-8 szts MCS.pdf
A fekete arany nyomában 9-10 szts MCS.pdf
A nagyvárosi levegő 9-10 szts MCS.pdf
A fokozódó üvegházhatás 9-10 szts MCS.pdf
A levegő felmelegedése 9-10 szts MCS.pdf
A légnyomás és szél 9-10 szts MCS.pdf
A tengeri és a folyóvízi felszínformálás 9-10 szts MCS.pdf
A tengervíz jellemzői 9-10 szts MCS.pdf
Állóvizeink -Tavak 9-10 szts MCS.pdf
Csapadékképződés 9-10 szts MCS.pdf
Talajtani vizsgálatok 9-10 szts MCS.pdf
Tájékozódás, térképhasználat 9-10 szts MCS.pdf
Dupla óra Hideg-meleg a földrajzban 9-10 szts MCS.pdf
Termőtalaj pusztulása 9-10 szts MCS.pdf
GPS 9-10 szts MCS.pdf
Víz a légkörben 9-10 szts MCS.pdf
Vízszennyezés 9-10 szts MCS.pdf
Zajszennyezés 9-10 szts MCS.pdf
Vizsgálódjunk sztereomikroszkóppal 7-8 szts TAK.pdf
5 Adott összetételű oldat készítése 7 szts DÓK.pdf
4 Fizikai és kémiai tulajdonságok, változások 7 szts DÓK.pdf
A gyökér 9-10 szts TAK.pdf
2 Kémiai áramforrások 11 szts DÓK.pdf
10 Kémiai reakciók típusai 11 szts DÓK.pdf
5 Kémiai egyensúly 9 szts DÓK.pdf
1 Kémiai átalakulások 9 szts DÓK.pdf
1 Kén és foszfor 12 szts DÓK.pdf
5 Oxigéntartalmú vegyületek sav-bázis tulajdonságai 12 szts DÓK.pdf
6 Reakciósebesség 9 szts DÓK.pdf
8 Sav-bázis reakciók 11 szts DÓK.pdf
6 Szénhidrátok kvalitatív meghatározása 12 szts DÓK.pdf
2 Szénhidrogének tulajdonságai 12 szts DÓK.pdf
3 Szerves analitika 12 szts DÓK.pdf
7 Termokémia 9 szts DÓK.pdf
10 Redoxititrálás 9 szts DÓK.pdf
2 Alkáliföldfémek 8 szts DÓK.pdf
1 Égés 8 szts DÓK.pdf
4 Víz kémiai szennyeződéseinek meghatározása 8 szts DÓK.pdf
6 Nemfémek 8 szts DÓK.pdf
8 Fehérjék 8 szts DÓK.pdf
7 Fémek előállítása, fizikai tulajdonságaik 8 szts DÓK.pdf
9 Szénhidrátok 8 szts DÓK.pdf
10 Sók a háztartásban 8 szts DÓK.pdf
3 Folyadékok 9 szts DÓK.pdf
4 Oldatok 9 szts DÓK.pdf
8 Titrálási alapok 9 szts DÓK.pdf
1 Szerves vegyületek elemi összetétele 10 szts DÓK.pdf
3 Acetilén 10 szts DÓK.pdf
5 Aldehidek, ketonok 10 szts DÓK.pdf
2 Izoméria 10 szts DÓK.pdf
6 Karbonsavak 10 szts DÓK.pdf
7 Észterek 10 szts DÓK.pdf
10 Fehérjék 10 szts DÓK.pdf
8 Monoszacharidok 10 szts DÓK.pdf
1 Elektrolízis 11 szts DÓK.pdf
3 Fémek általános jellemzése 11 szts DÓK.pdf
5 Fémek redukáló sora 11 szts DÓK.pdf
6 Gázok 11 szts DÓK.pdf
7 Szerves vegyületek meghatározása 12 szts DÓK.pdf
8 Színek a kémiában_1_12 szts DÓK.pdf
4 Alkoholok, éterek 10 szts DÓK.pdf
1EK Kálium-nitrát oldódása szts DÓK.pdf
11EK Sók azonosítása vizes oldataik kémhatása alapján szts DÓK.pdf
21EK Cink és ólomlemez megkülönböztetése szts DÓK.pdf
12EK Sósav, salétromsav és nátrium-hidroxid azonosítása szts DÓK.pdf
22EK Nátrium-klorid oldat elektrolízise szts DÓK.pdf
32EK Hidrogén-peroxid oxidáló hatása szts DÓK.pdf
3EK Dietil-éter és benzin tulajdonságainak vizsgálata szts DÓK.pdf
23EK Galvánelem pólusainak meghatározása szts DÓK.pdf
4EK Kálium-bromid és kálium-jodid azonosítása klórral szts DÓK.pdf
14EK Nátrium-nitrát, ezüst-nitrát és nátrium-karbonát azonosítása szts DÓK.pdf
24EK Magnézium-szulfát és cink-szulfát megkülönböztetése szts DÓK.pdf
5EK Sebbenzin, etil-acetát és etanol azonosítása szts DÓK.pdf
25EK Magnézium reakciója vízzel és sósavval szts DÓK.pdf
6EK Anyagok azonosítása oldáshőjük alapján szts DÓK.pdf
26EK Alumínium tulajdonságainak vizsgálata szts DÓK.pdf
36EK Ismeretlen gázok azonosítása szts DÓK.pdf
7EK Ammónia gáz előállítása és tulajdonságainak vizsgálata szts DÓK.pdf
8EK Hidrogén-peroxid katalitikus bomlása szts DÓK.pdf
27EK Nátrium-hidroxid, desztillált víz és sósav azonosítása szts DÓK.pdf
18EK Ammónia és nátrium-hidroxid oldatok azonosítása szts DÓK.pdf
28EK Réz(II)-oxid, grafit és cink azonosítása szts DÓK.pdf
9EK Nitrogén dioxid dimerizációja szts DÓK.pdf
29EK Réz(II)-oxid redukciója hidrogén gázzal szts DÓK.pdf
19EK Réz-tetraamino-szulfát előállítása szts DÓK.pdf
20EK Vas(II)-szulfát és réz(II)-szulfát oldatok azonosítása szts DÓK.pdf
30EK Brómos víz reakciói szts DÓK.pdf
55EK Etil-klorid tulajdonságainak vizsgálata szts DÓK.pdf
Dupla óra Kalóztérkép, portolán, turistatérkép 11-12 szts MCS.pdf
61EK Paraffin, szappan, borkősav és porcukor azonosítása szts DÓK.pdf
42EK Kén-dioxid előállítása és tulajdonságainak vizsgálata szts DÓK.pdf
52_53EK Szénhidrogén gázok tulajdonságainak vizsgálata szts DÓK.pdf
62EK Brómos víz kölcsönhatása benzinnel és hangyasavval szts DÓK.pdf
33EK Vörös és fehér foszfor melegítése szts DÓK.pdf
43EK Kén változásai melegítés hatására szts DÓK.pdf
44EK Lugol-oldat kölcsönhatása gázokkal szts DÓK.pdf
63EK Etanol és nátrium kölcsönhatása szts DÓK.pdf
64EK Tejsav, olajsav és glicerin azonosítása szts DÓK.pdf
54EK Hexán, hexén és benzol azonosítása szts DÓK.pdf
45EK Kénhidrogén előállítása és tulajdonságainak vizsgálata szts DÓK.pdf
46EK Ammónia gáz előállítása és tulajdonságainak vizsgálata szts DÓK.pdf
47EK Nátrium kölcsönhatása vízzel szts DÓK.pdf
57EK Ételecet és fenol vizes oldatának azonosítása szts DÓK.pdf
58EK Etanol és izopropil-alkohol oxidációja szts DÓK.pdf
38EK Sósav, nátrium-klorid és salétromsav azonosítása szts DÓK.pdf
67EK Maltóz és szacharóz azonosítása szts DÓK.pdf
39EK Vas(III)-ionok tulajdonságainak vizsgálata szts DÓK.pdf
59EK Metanol, hangyasav, piridin és víz azonosítása szts DÓK.pdf
69EK Fehérjék jellemző színreakciói szts DÓK.pdf
60EK Aceton és formalin azonosítása szts DÓK.pdf
50EK Égetett mész és mészkőpor azonosítása szts DÓK.pdf
Csúszási súrlódás 9 szts MAK.pdf
Adott_összetételű_oldat_készítése_7_NS.pdf
Adott összetételű oldat készítése, oldatok keverése, oldhatóság fogalma
2 óra Gombák és ökológiai jelentőségük 7-8 szts TAK.pdf
2 óra Színek az élővilágban 7-8 szts TAK.pdf
Az ember mozgása 7-8 szts TAK.pdf
Ember és környezete 7-8 szts TAK.pdf
A bőr, mint érzékszerv 7-8 szts TAK.pdf
Mikroszkópi technikák 2. 9-10 szts TAK.pdf
Eszem-iszom 7-8 szts TAK.pdf
Anyagszállítás a növényekben 9-10 szts TAK.pdf
Hőmérséklet mérés, hőmérsékleti skálák 7 szts MAK.pdf
Kémiai hatás, galvánelemek 10 szts MAK.pdf
Az Északi-középhegység természeti erőforrásai 7-8 szts MCS.pdf
Gerinces állatok 7-8 szts TAK.pdf
Mag és termés 7-8 szts TAK.pdf
Madarak 9-10 szts TAK.pdf
Ökológiai vizsgálatok 1. 9-10 szts TAK.pdf
Sűrűségmérés 7 szts MAK.pdf
Az egyenáram mágneses hatása 10 szts MAK.pdf
2 óra Ekvipotenciális vonalak, vezetőképesség 12 szts MAK.pdf
3 Víztisztítás 8 szts DÓK.pdf
5 Savak és lúgok a háztartásban 8 szts DÓK.pdf
7 Részecskeszemlélet diffúzió 7 szts DÓK.pdf
2 Kolloidok 9 szts DÓK.pdf
9 Acidi-alkalimetria 9 szts DÓK.pdf
9 Összetett szénhidrátok 10 szts DÓK.pdf
4 Fémek kölcsönhatása savakkal és lúgokkal 11 szts DÓK.pdf
4 Szerves vegyületek redoxi tulajdonságai 12 szts DÓK.pdf
9 Színek a kémiában_2_12 szts DÓK.pdf
2EK Aceton, víz és benzin azonosítása szts DÓK.pdf
56EK Nátrium-acetát és nátrium-fenoxid azonosítása szódavízzel szts DÓK.pdf
68EK Glükóz oldat, keményítő oldat és szacharóz oldat azonosítása szts DÓK.pdf
10EK Sósav, nátrium-klorid és salétromsav azonosítása szts DÓK.pdf
Fekete kontinens - színes természeti adottságok (Afrika természetföldrajza) 7-8 szts MCS.pdf
Fémek_a_mindennapokban_8_NS.pdf
Fémek kémiai tulajdonságainak vizsgálata tanulókísérletekkel.
Acidi-alkalimetria_9_mf_DOK_MAK.pdf
A sav-bázis titrálás gyakorlata sósav és nátrium-hidroxid példáján
Fémek_aktivitási sora_11_mf_DÓK_MAK.pdf
Emelt szintű kísérletek: ezüst-nitrát, cink-szulfát, réz-szulfát azonosítása; vas-szulfát és réz valamint réz-szulfát és vas reakciója.
Fémek_általános_jellemzése_11_mf_DOK_MAK.pdf
Fémek előállítása, emelt szintű kísérletek: alumínium oxidálódása higany(II)-kloridos kezelés után, magnézium -s alumínium azonosítása nátrium-hidroxiddal.
Fizikai_és_kémiai_tulajdonságok_7_mf_DOK_MAK.pdf
Gyertya olvadása és égése, réz tulajdonságainak vizsgálata. Mészoltás, üvegcső meghajlítása.
Gázok_laboratóriumi_előállítása_11_mf_DOK_MAK.pdf
Emelt szintű érettségi kísérletek elvégzendő és nem elvégzendő feladatai: ammónia, kénhidrogén, szén-dioxid valamint elemi gázok előállítása.
Keverékek_oldatok_9_mf_DOK_MAK.pdf
Oldatok készítése, hígítása, koncentrációk átváltása
1 Balesetvédelem, laboratóriumi eszközök 7 szts DÓK.pdf
Reakciósebesség_9_mf_DOK_MAK.pdf
Reakciósebesség változása hőmérséklet-változás, nyomásváltozás, reagáló anyagok minőségének változásának hatására.
9 Redoxi reakciók 11 szts DÓK.pdf
31EK Sósav, nátrium-klorid és nátrium-hidroxid oldat azonosítása szts DÓK.pdf
48EK Magnézium-szulfát és alumínium-szulfát vizsgálata
A víz halmazállapotváltozásai
A víz halmazállapot változásainak megismerése. A forrás és olvadás nyomásfüggésének vizsgálata. Miért különleges anyag a víz?