Szakmai tartalom

Élménybeszámoló

Lévay Labor szakmai szemmel

Tanév végi beszámoló

Véget ért egy tartalmas tanév a Lévay Labor életében. Laborórák és sok-sok szakmai program gazdagította a Lévay József Református Gimnázium és Diákotthon életét az elmúlt tanév során. Az erről készült beszámolót hallgathatták meg a tanulók a Művészetek Házában megrendezett zárónapon illetve a kollégák a tanévzáró tantestületi értekezleten.

Témahét

A természettudományok megszerettetésének izgalmas lehetőséget teremtenek a korszerű pedagógiai, oktatási módszerek, így a témahetek is. 2014. január-március hónapokban öt iskolában került megrendezésre " Színes témahét"

Versenyek

Tantárgyi versenyek megrendezése is hozzátartozik a pályázathoz. A lebonyolítási időszak alatt négy tanulmányi versenyt szervezünk egyrészt általános iskolai tanulóknak, másrészt a gimnáziumi korosztálynak.

Konferenciák

A TÁMOP-3.1.3-11/2-2012-0050 Csorba György Komplex Természettudományi Laboratóriumi Központ projekt szakmai innovációit konferenciák és szakmai napok keretein belül osztják meg egymással a projekt résztvevői. A pályázat megvalósítási időszaka alatt öt disszeminációs konferenciát tartunk változatos témákkal.

Nyílt napok

Tájékoztatás a Csorba György Komplex Természettudományi Laboratóriumi Központban megrendezett nyílt napokról

Szakmai napok

A pályázat megvalósítási időszaka alatt megvalósuló szakmai napok rövid leírása, azok helyszíne, tematikája, résztvevők körének leírása.